Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

Предлагам Dancing Stars да продължи до изборите

By rraycheva | November 19, 2008

Не знам дали във всеки епизод от това шоо е на ход голямата баданарка и дали всички участници не се чувстват неудобно. Ако е така, не им личи. Та ето на какво Пасо добле станах неволен свидетел и да си призная, не изключих телевизора, а с най-искрено изследователско любопитство изслушах това:

Нешка Робева: Ти самата си силна жена и ти никога не можеш да бъдеш плаща, по-скоро партньорът ти ще бъде плаща. По едно време се чудех кой е бикът, кой е бикоборецът, кой е плащът.
Деси Тенекеджиева: Елена Йончева е в състояние като една истинска магьосница да влияе на настроението на всеки един премиер, та дори и на нашия. Да вземем телефона и да пуснем по един SMS, защото нашата държава успява да бъде заобиколена от световната икономическа криза и това все пак се дължи на един човек, а до голяма степен неговото настроение се дължи на Елена.

Водеща: След като видяхме танца ти тази вечер, какво мислиш, че ще бъде настроението на премиера?
Елена: Мисля, че ще бъде много добро, но в случая най-важното е настроението на моя тореадор, който ме опитоми, и накрая направо ме довърши.
Водеща: (…) Можем ли да очакваме ТОЙ да дойде да гледа на живо Dancing Stars с теб?
Елена: Разбира се, всичко можем да очакваме. Ако го желаете…
Водеща: Желаем го силно! Ще видим следващия понеделник дано да е тук и ТОЙ.
Някаква нова мода ли е да не се споменава името на човека?
http://dancingstars.btv.bg/bg/videos/view/742/
 

Topics: Новини | Comments Off on Предлагам Dancing Stars да продължи до изборите

Comments are closed.