Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

СПРАВОЧНИК за функциите на контролните органи в областта на противодействие на корупцията в държавната администрация

By rraycheva | May 18, 2016

pdf_icon   Spravochnik_CTRL_Organi_Final_2014.08.22

 

Настоящата публикация е резултат от дейността по проект на Администрацията на Министерския съвет „Развиване на умения и компетентности у служителите в администрацията за ефективно противодействие срещу корупционните прояви при предоставянето на административни услуги и функционирането на регулаторните режими”. Тя е изработена от Обединение „Прозрачност без граници и партньори” въз основа на договор №МС-53/14.05.2014 г. за предоставяне на консултантски услуги за разработване на анализ, обучителни модули, наръчник и справочник, насочени към ефективно противодействие срещу корупционните прояви при предоставянето на административни услуги и функционирането на регулаторните режими. Публикуваните мнения и анализи не изразяват позициите на Европейския съюз.

Topics: Библиотека, Гражданско образование, Добро управление | Comments Off on СПРАВОЧНИК за функциите на контролните органи в областта на противодействие на корупцията в държавната администрация

Comments are closed.