Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

РЪКОВОДСТВО ЗА БЕНЕФИЦИЕНТИ на Европейските структурни и инвестиционни фондове и свързаните с тях инструменти на ЕС

By rraycheva | September 15, 2016

В ръководството се прави преглед на наличните допълнителни инструменти на равнище ЕС за всяка от посочените в регламента за ЕСИФ тематични цели, или ТЦ, като се посочват подробни източници на информация, примери за добри практики за комбиниране на различни потоци от средства, както и описание на съответните органи и организации, които участват в управлението на всеки инструмент.

Включените в документа връзки ще позволят на потенциалните бенефициенти да се ориентират в лабиринта от материали, достъпни онлайн, и ще ги отведат до най-подходящите и полезни уебсайтове и документи. Предлага се и онлайн контролен списък, който да помогне на потенциалните бенефициенти се определят най-подходящите източници на финансиране.

На български език.

pdf_icon   synergies_beneficiaries_bg

Topics: Библиотека, Евроинтеграция | Comments Off on РЪКОВОДСТВО ЗА БЕНЕФИЦИЕНТИ на Европейските структурни и инвестиционни фондове и свързаните с тях инструменти на ЕС

Comments are closed.