Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

ТРЕТИ ДОКЛАД ЗА ГРАЖДАНСКО НАБЛЮДЕНИЕ НА ФОНДОВЕТЕ НА ЕС В БЪЛГАРИЯ, 2016

By rraycheva | January 9, 2017

Това е третият доклад на Коалицията за устойчиво ползване на европейските фондове (КУПФЕС) в България. В него се анализират резултатите от използването на структурните фондове в България през първия й финансов период като член на Европейския съюз.

В рамките на проект, финансиран от Програмата за подкрепа на НПО в България, Информационен и учебен център по екология в партньорство с Обществен център за околна среда и устойчиво развитие, Институт за зелена политика и фондация “ЕС О ЕС Предприемачи” публикуваха третия доклад на Коалицията за устойчиво ползване на европейските фондове (КУПФЕС) в България. В него е направен анализ на резултатите от използването на структурните фондове в страната през първия й финансов период като член на Европейския съюз.

pdf_icon   doklad-op-covers-2016-web-all-new

Topics: Библиотека, Гражданско образование, Евроинтеграция | Comments Off on ТРЕТИ ДОКЛАД ЗА ГРАЖДАНСКО НАБЛЮДЕНИЕ НА ФОНДОВЕТЕ НА ЕС В БЪЛГАРИЯ, 2016

Comments are closed.