Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

Конкурс за стипендия за студенти, изучаващи ПР, комуникации или маркетинг

By rraycheva | March 28, 2018

Крайният срок за кандидатстване е 31 март 2018.

“Опасностите от бързата публичност” е темата на есето за студентите, които ще кандидатстват за стипендия на името на проф. Тодор Петев, учредена от Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) в края на 2016 г.

За престижната стипендия могат да кандидатстват студенти бакалаври или магистри, изучаващи ПР, комуникации или маркетинг.

Кандидатите трябва да изпратят своите есета на имейла на БДВО – [email protected], както и попълнена форма за регистрация.  Крайният срок за кандидатстване е 31 март, а победителят-стипендиант ще бъде обявен на 7 април.

Годишната стипендия на БДВО „Проф. Тодор Петев“ е в размер на 500 лв., а носителят й ще има възможността да участва безплатно във всички платени събития и обучения, организирани от БДВО. Допълнителна възможност, която предоставя оранизацията, е компанията или институцията, в която работи стипендиантът, да кандидатства безплатно в конкурса ПР приз.

За повече ивформация:

https://bit.ly/2Ge1NPX

Topics: Новини | Comments Off on Конкурс за стипендия за студенти, изучаващи ПР, комуникации или маркетинг

Comments are closed.