Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

Покана за подаване на кандидатури за инициативата WiFi4EU (насърчаване на свързаността с интернет в местните общности) в областта на трансевропейските далекосъобщителни мрежи по Механизма за свързване на Европа (Изменение на работната програма в областта на далекосъобщенията по Механизма за свързване на Европа от 2017 г. — Решение за изпълнение на Комисията C(2017) 7732)

By rraycheva | May 15, 2018

Генерална дирекция „Съобщителни мрежи, съдържание и технологии“ на Европейската комисия отправя следната покана за представяне на кандидатури за инициативата WiFi4EU с оглед на отпускането на безвъзмездни средства за проекти в съответствие с приоритетите и целите, определени в изменената през 2017 г. работна програма в областта на трансевропейските далекосъобщителни мрежи по Механизма за свързване на Европа.

Приканваме ви да подавате кандидатури за първата покана (WIFI4EU-2017-1), чиято цел е насърчаване на свързаността с интернет в местните общности.

Общият индикативен бюджет, който е на разположение за избраните в рамките на настоящата покана кандидатури, е 17 745 000 EUR.

Крайният срок за подаване на кандидатурите е 15 юни 2018 г.

Кандидатурите по поканата трябва да се подават на портала WiFi4EU: https://www.wifi4eu.eu/

Документацията във връзка с поканата е достъпна на уебсайта на Изпълнителната агенция за иновации и мрежи (INEA): https://ec.europa.eu/inea/en/connecting-europe-facility/cef-telecom/wifi4eu

Източник: https://ec.europa.eu/inea/en/connecting-europe-facility/cef-telecom/wifi4eu

Topics: Новини | Comments Off on Покана за подаване на кандидатури за инициативата WiFi4EU (насърчаване на свързаността с интернет в местните общности) в областта на трансевропейските далекосъобщителни мрежи по Механизма за свързване на Европа (Изменение на работната програма в областта на далекосъобщенията по Механизма за свързване на Европа от 2017 г. — Решение за изпълнение на Комисията C(2017) 7732)

Comments are closed.