Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

Алтернативно финансиране за НПО и бизнеса

By rraycheva | January 19, 2016

Фабрика 360 организира ново обучение на тема “Алтернативно финансиране за НПО и бизнеса”, 13 февруари 2016.
Обучението е продължение на фокуса ни върху най-важните теми за НПО – въможностите за финансиране на НПО дейността. Краудфъндингът като метод за финансиране, набира все по-голяма популярност и обучението е в отговор на редица запитвания за повече информация в тази област. През февруари ще предложим и темата за социално предприемачество – друга тема, която вълнува колегите от НПО сектора и за която подробности ще ви пиша другата седмица. Ще сме ви благодарни, отново да включите в бюлетина на ФРМС информация за предстоящото на 13 февруари обучение. Ето и подробностите за него:
Алтернативно финансиране за НПО и бизнеса
13 февруари 2016
Културен център “G8”
Обучението ще помогне на екипите на организациите да решат коя възможност за финансиране е подходяща за тяхното начинание; научат кои са най-ефективните методи да намерят инвеститори/дарители; спестят време, пари и енергия при търсене на информация.
Подходящо за организации с нестопанска цел и граждански организации със социално значими проекти или социални предприемачи, които не искат да разчитат единствено на европейски грантове, както и граждански обединения, неформални групи и физически лица!
Краен срок за записване – 9 февруари 2016г.!
За допълнителна информация и регистрация: https://event.gg/2078-kak-da-izpolzvame-platformite-za-onlain-nabirane-na-sredstva

Обучението е организирано от Фабрика 360 www.facebook.com/360fabrica

Topics: Новини | Comments Off on Алтернативно финансиране за НПО и бизнеса

Comments are closed.