Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

Програма „Кариера и развитие“ предоставя парични ваучери на фирми, наемащи представители на икономически уязвими общности, с фокус върху ромите

By rraycheva | December 14, 2016

Фондация „Тръст за социална алтернатива“ набира заявления за участие в програма „Кариера и развитие“. Програмата представя иновативно решение на предизвикателствата пред заетостта сред икономически уязвими общности, с фокус върху ромите, и насърчаване на икономическия растеж и устойчивост в страната като предлага:
– Достъп до база данни от търсещи трудова заетост;
– Безвъзмездна финансова подкрепа за осигуряване на обучение на работното място;
– Безвъзмездна финансова подкрепа за кариерно развитие на представители на икономически уязвими общности.
 
В програмата могат да участват само юридически лица упражняващи стопанска дейност, търговски дружества и фирми от всички отрасли на българската икономика. Кандидатстването се извършва чрез подаване на заявление.
Заявления ще се приемат до 20 януари 2017 г.
 
Всеки кандидат трябва да има в предвид, че финансовия ресурс по програмата е ограничен. В този смисъл, заявленията постъпили първи, ще бъдат разгледани с приоритет.
Повече информация ТУК.

Topics: Новини | Comments Off on Програма „Кариера и развитие“ предоставя парични ваучери на фирми, наемащи представители на икономически уязвими общности, с фокус върху ромите

Comments are closed.