Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

Покана за представяне на предложения — ENT/ERA/08/311 — „Еразъм“ за млади предприемачи

By rraycheva | June 12, 2008

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:C:2008:146:0026:0026:BG:PDF

  1. Целта на настоящата покана за представяне на предложения е да предостави безвъзмездни средства на проекти, позволяващи на начинаещи предприемачи от ЕС да придобиват знания, съпровождани от опитен предприемач в друга държава членка на ЕС, с цел да се подкрепи обмяната на опит и изграждането на мрежи. Целта на действието е да допринесе за активизиране на предприемачеството и за интернационализацията и конкурентоспособността на новорегистрираните микро-, малки и средни предприятия и на потенциалните стартиращи предприемачи в ЕС. Дейността е насочена към лица, възнамеряващи да започнат собствен бизнес и, в по-малка степен – до предприемачи, започнали дейността си наскоро. Поканата се състои от две обособени позиции с два различни вида дейност:

В настоящата покана за представяне на предложения могат да участват всички публични структури и частни организации. Сред тях могат да се включват структури или организации, работещи в сферата на утвърждаването на предприемачеството или в сферата на транснационалното трудово посредничество, по -специално:

  1. Кандидатите трябва да са със седалище в една от държавите членки на ЕС.
  2. Заявленията за кандидатстване трябва да бъдат изпратени в Комисията не по-късно от 20 август 2008 г.

Topics: Новини | Comments Off on Покана за представяне на предложения — ENT/ERA/08/311 — „Еразъм“ за млади предприемачи

Comments are closed.