Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

Българският офицер – луксозно нахранен, разтушен и в розово bmw

By rraycheva | August 29, 2009

Все пак розовите коли не са били ползвани. Здрав разум явно е останал тук-там.

Все пак розовите коли не са били ползвани. Здрав разум явно е останал тук-там.

Когато се писа, че Масларова се возила в бентли в цвят пепел от рози, аз простосмъртната, си казах: Че какъв друг цвят да бъде? Щом е за г-жа социалната министърка?

Разкритията за специалните усилия за разтухата на почиващите в почивните бази на МО, столовата на самото министерство и двете беемвета, пребоядисани в цвят пепел от рози доведоха картинката на управлението на страната през последните години до абсурд, след който вече коментарите са не само невъзможни, но и излишни.

Гледах кадрите с двете обидно розови коли (обида и за марката, и за българския офицер) и недоумявах как е възможно да се стигне до тук – да не би колите да са били част от договора за анимиране (разнообразяване с игри и закачки) на почивката на офицерството и с тях да са планирали да превозват фолк диви?

И след като няма пари за ток на командни пунктове, с нова актуалност звучи българската поговорка „На гол тумбак – чифте розови беемвета”.

Доколкото знам, все още офицер в униформа не може да носи пазара на жена си, за да не петни пагона с пазарски чанти.

Topics: Новини | Comments Off on Българският офицер – луксозно нахранен, разтушен и в розово bmw

Comments are closed.