Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

Как си, палавницата ми?

By rraycheva | December 8, 2009

Предприемачът Батаклиев: Ако договорите на фирмите ми бъдат развалени, ще се разрази огромен корупционен скандал.

Тодор Попов, кмет на Община Пазарджик: След хилядите обещания, които даваше, търпението ни се изчерпи. Аз имам само едно единствено желание – да се подобри качеството на транспортната услуга в Пазарджик.

Така или иначе се очаква Община Пазарджик на 11 декември да подпише договор с нов обществен превозвач, най-вероятно „Хеброс бус“ (според PA Media).

За всички нас, които четем вестници и гледаме тиви тия дни, остава подозрението, че и на двете страни не им е чист косъмът и че в конкурсите за обществени превозвачи (вероятно не само в Пазарджик, да си спомним софийското „делене на баницата” на линиите на градския транспорт, заради което си тръгна от общината един „напълно невинен” заместник кмет), явно се искат и се дават „пури” и има „палавници”, областните управители активно лобират за този или онзи (гледай тук), а с обръщането на палачинката се сменя и кръгът фирми, които са на ясла, пък и като почне третата година от мандата местната власт си прави равносметка за какво се бори – за още един мандат или за….

Или пък всичко това е лъжа и измама и поредното орезиляване на почтен човек.


Topics: Новини | Comments Off on Как си, палавницата ми?

Comments are closed.