Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

Цифрови технологии: Европейската комисия публикува резултатите от проведена анкета сред домакинствата за степента на използване на интернет

By rraycheva | October 14, 2010

Европейската комисия публикува проучване на Евробарометър, което чрез анкетиране на 27000 домакинства от всички държави членки, се стреми да установи степента на използване на интернет, телефони (мобилни и фиксирани) и телевизия от гражданите на Европа..

Общите изводи са, че благодарение на все по-широко разпространение на широколентовите мрежи нараства броя на потребителите на интернет в Европа, като 35% използват уебсайтове на социални мрежи. Потребителите са изразили обаче загриженост за цената, качеството на услугите и сигурността, както и за свободата в интернет пространството.

Целият материал ТУК.

Topics: Новини | Comments Off on Цифрови технологии: Европейската комисия публикува резултатите от проведена анкета сред домакинствата за степента на използване на интернет

Comments are closed.