Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

Кметски далавери за милиони

By rraycheva | February 17, 2012

Сградата на община Гълъбово прилича повече на офис, а кметът Николай Тонев на президент на голяма международна корпорация, отколкото на управник на градче от 10 хил. души.

Кметът ни се представя като консултант. В замяна на услугите си твърди, че не получава нищо. Всички, които той консултира обаче забогатяват бързо, лесно и печелят щедри обществени поръчки, и конкурси за милиони.

[…]

Кметът Николай Тонев накрая признава, че консултантската му дейност все пак не е безплатна. Твърди, че цената е любовта на съгражданите му. А те го избират за кмет за трети път, макар и като кандидат на различни партии и политици. Последните са РЗС и Алексей Петров.

Диляна Гайтанджиева коментира в “Гореща точка”, че разследването е показало, че някои от лицата се оказват недосегаеми за правосъдието. Тази добре смазана схема действа от много години. Ако прокуратурата не се сезира това означава, че тази група има покровителство от държавата, добави Диляна Гайтанджиева.

Целият материал ТУК + видео

Topics: Новини | Comments Off on Кметски далавери за милиони

Comments are closed.