Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

Николета Ефремова, представител на Централния информационен координационен офис към Министерски съвет: “Никой не може да каже какви суми са под заплахата да бъдат загубени”

By rraycheva | April 9, 2013

Общините са от голямо значение, защото те са едни от най-големите бенефициенти по всички оперативни програми. Като институция, която организира и прави местното развитие и политиките за него, общините трябва да имат готовност още тази година, да имат визия какво искат да правят като проекти през следващия програмен период. Това означа, че не само трябва да им е ясно какви типове проекти ще разработват, но и да имат и вече подготвена документация. Слабостта или недостатъчната подготовка за настоящия програмен период беше, че нямахме готовност с техническа документация и готови проекти, които да подадем към програмите, за да завъртим бързо цикъла на инвестиране на средствата.

Цялото интервю ТУК.

Topics: Новини | Comments Off on Николета Ефремова, представител на Централния информационен координационен офис към Министерски съвет: “Никой не може да каже какви суми са под заплахата да бъдат загубени”

Comments are closed.