Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

За един (доскоро) зам.-кмет: Той отговаряше за европроектите и по един от тях вместо доклад, изпратил в Брюксел реклама на виагра

By rraycheva | May 18, 2010

Пиарката на общината живее на семейни начала с досегашния зам.-кмет Y.

Той пък е бивш работник на депутата X. Бил е управител и сервитьор в едно от заведенията му. Дори и като зам.-кмет продължи да изпълнява тези задължения. Възмутени граждани често сигнализираха, че в работно време Y е в кафенето. Правил съм му забележки, но това породи напрежение.

Заместникът ми и пиарката редовно закъсняваха за работа. По време на отговорни съвещания Y напускаше залата, а после се разбра, че е тичал навън да пуши.

Така постъпи и пред италианските ни партньори в град Перуджа, което ги възмути и отказаха да работят с него.

Той отговаряше за европроектите и по един от тях вместо доклад, изпратил в Брюксел реклама на виагра.

Наскоро бе уличен в злоупотреба със служебно положение и издаване на фалшиви документи. Целта на злоупотребата била продажба на общинско имущество през приближена фирма за лична облага. Има свидетели, снимки и документи.

Кражбата на ток [от частното заведение на депутата X] беше разкрита от техници на фирма, която поддържа уличното осветление. Информираха ни и сформирахме комисия. Направени бяха огледи и интервенцията беше разкрита, заснета и документирана. Има и много свидетели, които твърдят, че работниците са опънали кабела в присъствието на депутата. Горнооряховци и досега чакат и питат защо не е потърсена отговорност от собственика на частния обект. Вината пое работник от фирмата на X.

Колко постен изглежда сюжетът на „Стъклен дом” на фона на събитията в Горна Оряховица!

Още – ТУК.

Topics: Новини | Comments Off on За един (доскоро) зам.-кмет: Той отговаряше за европроектите и по един от тях вместо доклад, изпратил в Брюксел реклама на виагра

Comments are closed.