Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

Да поговорим за предпазване от болести (Как да повишим броя на детските имунизации)

By rraycheva | May 18, 2016

pdf_icon   rakovodstvo

Prezentacia

Практическо ръководство, разработено от Европейския център за предпазване и контрол на заболяванията (ECDC), което предлага подходи за повишаване на броя на детските имунизации при работата с различни групи родители. Ръководството е насочено към здравни работници (общопрактикуващи лекари, педиатри и други) и здравни медиатори. Към ръководството е разработена презентация, която на достъпен език дава отговори на най-често задаваните от родителите въпроси, свързани с имунизациите, ваксините, рисковете и ползите от тяхното прилагане. Ръководството е културно адаптирано за използване в България по съвместен проект на Сдружение „Национална мрежа на здравните медиатори“ и Националния център по заразни и паразитни болести в партньорство с World Health Communication Associates и финансиране от ECDC.

http://www.zdravenmediator.net/

Topics: Библиотека, Социални дейности | Comments Off on Да поговорим за предпазване от болести (Как да повишим броя на детските имунизации)

Comments are closed.