Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

IV Национален конкурс за детска рисунка и приложно изкуство „Моята невероятна лятна ваканция”

By rraycheva | June 14, 2019

Краен срок: 30 септември 2019 г.

В конкурса могат да участват всички деца на възраст от 5 до 18 години, от всички звена – ДГ, ЦОП, ЦПЛР, ЛФ, школи и ателиета, индивидуални участници, разпределени в четири възрастови групи:

  1. Група – от 5 до 7 години – Деца от предучилищна възраст
  2. Група – от 8 до 10 години – Ученици от 1 до 4 клас
  3. Група – от 11 до 15 години – Подрастващи от 5 до 8 клас
  4. Група – от 16 до 18 години – Девойки и младежи от 9 до 12 клас

Рисунките за първа възрастова група следва да бъдат нарисувани на картон с размер А4. За останалите възрастови групи съответно следва да бъдат нарисувани на картон с размери 35х50 см. (без паспарту) с материали по избор на участника.

Приложните творби следва да бъдат изработени с екологични материали по избор на участниците, с размери по желание, удобни за транспортиране и подреждане на маси, стативи и други подходящи места за предстоящата изложба към конкурса.

Рисунките и приложните творби няма да се връщат и ще останат във фонда на читалището.

Оранизатори: Община Бургас, Народно читалище „Христо Ботев 1937” – Бургас, Регионална инспекция на околната среда и водите – Бургас

Приложен файл:

word_icon   4-ти-Регламент-и-Декларация

Topics: Новини | Comments Off on IV Национален конкурс за детска рисунка и приложно изкуство „Моята невероятна лятна ваканция”

Comments are closed.