Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

Ръководство на Европейската комисия на български език относно изпълнението на действия за интегрирано устойчиво градско развитие (съгласно член 7 от Регламента за EФРР 1301/2013)

By rraycheva | May 18, 2016

pdf_icon   20072015REGIO-2015-Art 7 guidance note_BG

 

Ръководството следва да послужи на 39-те общини на големи и средни градове, определени за междинни звена с делегирани задачи по оценка и избор на проекти по Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ на ОПРР, при сформирането и определянето на междинните звена в рамките на общинските администрации, както и при разработването на инвестиционните програми за кандидатстване по Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ на ОПРР, които са част от стратегиите за устойчиво градско развитие.

Topics: Библиотека, Евроинтеграция, Икономическо развитие | Comments Off on Ръководство на Европейската комисия на български език относно изпълнението на действия за интегрирано устойчиво градско развитие (съгласно член 7 от Регламента за EФРР 1301/2013)

Comments are closed.