Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

Форум “Бъдещето на Кохезионната политика на ЕС”, 29 октомври, 2018 г. 9.30 часа, ВСУ “Черноризец Храбър”, Варна

By rraycheva | October 9, 2018

Областният информационен център – Варна, в партньорство с Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ и Регионалната агенция за предприемачество и иновации – Варна организира на 29 октомври 2018 г. събитие, посветено на Кохезионна политика. Форумът „Бъдещето на Кохезионната политика на ЕС“ има за цел да популяризира новата Многогодишна финансова рамка (МФР) 2021-2027 г., предложената от ЕК законодателна рамка за новия програмен период и отбелязване на 30-тата годишнина на Кохезионната политика на Европейския съюз.

Събитието е предвидено да има два панела – един, в който да има научен елемент „тип форум“ и един – тип „граждански диалог“, за да се чуе гласът на младите хора и заинтересованите по темата.

За участие във форума са поканени евродепутати, депутати, представители на централната и местна власт, академичната общност, студенти, представители на НПО сектора и бизнеса.

Линк за регистрация до 22.10.2018:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScy7S8hQPxzH_zW7eOJLk7uO9llUpYAX_2SiHanL8pPZm4TVw/viewform?usp=pp_url

Приложен файл: Покана и програма

Pokana+programa_Varna

Topics: Новини | Comments Off on Форум “Бъдещето на Кохезионната политика на ЕС”, 29 октомври, 2018 г. 9.30 часа, ВСУ “Черноризец Храбър”, Варна

Comments are closed.