Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

Национален конкурс за рисунка, фотография и мултимедийна презентация „Морето не е за една ваканция”- 2019

By rraycheva | August 28, 2019

Краен срок за кандидатстване: 11 октомври 2019 г.

Конкурсът е част от програмата на Община Бургас и Центъра за подкрепа на личностното развитие – Бургас за отбелязване на Международния ден на Черно море – 31 октомври, и се провежда в три раздела:

А. Конкурс за рисунка – за деца и ученици от 6 до 19- годишна възраст, разделени в четири възрастови групи; използвана техника – акварел, темпера, пастели, туш; формат на листа – 35 / 50 см без паспарту.

Б. Конкурс за фотография – за ученици от V до ХII клас, разделени в две възрастови групи; снимките следва да са свързани със замърсяване на крайбрежната зона и морето, примери за активно екологично поведение или морски пейзаж; за участие се приемат САМО РАЗПЕЧАТАНИ във фотостудио или център за дигитални услуги черно-бели и цветни фотографии с формат А4.

В. Конкурс за мултимедийна презентация – за ученици от V – XII  в  средни училища, професионални и профилирани гимназии, разделени в две възрастови групи; допуска се участие само с една презентация  в рамките на  15 – 20 слайда на компютърна програма Power Point; презенациите следва да бъдат естетически и технически оформени по темата на конкурса.

Организатори: Министерство на образованието и науката, Национален дворец на децата, Регионално управление на образованието – Бургас, Община Бургас и Център за подкрепа на личностното развитие – Бургас

Приложени файлове:

word_icon   Морето не е за една ваканция -2019

word_icon  zayavlenie_za_uchastie_v_konkurs

Topics: Новини | Comments Off on Национален конкурс за рисунка, фотография и мултимедийна презентация „Морето не е за една ваканция”- 2019

Comments are closed.