Municeps*

Municeps - Гражданин на общината, съгражданин, сънародник (лат.). Произлиза от munia сареге – да участваш в задълженията.

Recent Posts

Recent Comments


« | Main | »

Конкурс: „Предизвикай предприемача в себе си“ за социални предприемачи от Хасково, Кърджали, Смолян и Благоевград

By rraycheva | October 16, 2018

Кандидатствай до 15 април 2019 г. 17:00 ч.

Кандидатствай с иновативна предприемаческа идея за решаване на социален проблем и ни я изпрати, за да стане тя реално изпълнима и да намери финансиране.

Ако имаш идея как да решиш конкретен проблем, ако си силно мотивиран и вярваш, че идеята ти е устойчива и има мащабен потенциал, имаш възможността да се включиш в нашия проект и да помогнеш, както на себе си, така и на тези, за които го правиш.

Ще имаш възможност да разбереш кои са начините за създаване на социален Startup, ще получиш подкрепа за разработване на идеята си и ще почерпиш вдъхновение от други млади предприемачи и експерти в най-различни области.

Конкурсът е насочен към тези от Вас от областите Хасково, Кърджали, Смолян и Благоевград, които имат навършени 18 години и имат идеи за социално предприемачество. Важно условие за участие в конкурса е да имате добра, иновативна бизнес идея в областта на социално предприемачество, която силно искате да реализирате. Победителите в конкурса ще получат експертна подкрепа как да развият своята предприемаческа идея.

Формуляр за кандидатстване:

https://goo.gl/forms/yJbtVJ6ALvYCZFVQ2

Приложен файл:

Announcement_open_contest

Конкурсът „Предизвикай предприемача в себе си се организира от Бизнес Център – Марица по проект „Занаяти и социална икономика: Движеща сила за растеж чрез социално включване в Трансграничния регион“, с акроним „SocialCrafts“ по Програмата за сътрудничество Interreg V-A “Гърция-България 2014-2020.

Topics: Новини | Comments Off on Конкурс: „Предизвикай предприемача в себе си“ за социални предприемачи от Хасково, Кърджали, Смолян и Благоевград

Comments are closed.